skip to Main Content
UNA RESPOSTA D'UNITAT DAVANT LA CRISI DE LA COVID-19 acordciutat@castelldefels.org

Tret de sortida de l’Acord de Ciutat per Castelldefels

  • Acord

La iniciativa permetrà coordinar la resposta de la ciutat en la nova etapa que s’obrirà amb l’acabament de l’estat d’alarma, amb mesures socials i econòmiques.

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda ha explicat avui la proposta municipal per constituir un gran Acord de ciutat que reimpulsi Castelldefels des de tots els àmbit i conjuntament amb els agents econòmics, socials, culturals i educatius, i amb els set grups polítics amb representació al Consistori.

Les sessions per a iniciar els treballs de l’Acord de Ciutat per Castelldefels començaran aquest mes.

Dimarts 9 de juny tindrà lloc la sessió constitutiva de l’Acord de Ciutat per Castelldefels, amb govern i oposició centrat en treballar conjuntament agents socials, econòmics, institucions, entitats i persones les mesures per reactivar l’economia i atendre les necessitats socioeconòmiques del teixit social.

Dilluns 12 de juny tindrà lloc la 1a sessió de la Comissió Informativa Especial de l’Ajuntament, on estan representats tots els grups polítics municipals i on es tracten a nivell polític totes les propostes d’actuació.

Els membres de l’Acord de Ciutat per Castelldefels es reuniran en diferents grups de treball amb l’objectiu de proposar mesures i línies d’actuació per àmbits temàtics.

Les primeres sessions seran el divendres 15 de juny.  Hi haurà 5 grups de treball:

  1. Mesures de reactivació econòmica
  2. Mesures de recuperació social
  3. Transformació i impuls digital
  4. Ciutat Educadora
  5. Nou model urbà sostenible.

Per a Maria Miranda, alcaldessa de Castelldefels, “aquest gran  Acord ha de reimpulsar la ciutat des de tots els punts de vista”, i ha assenyalat com a criteris principals “la cohesió, l’equitat, la dinamització econòmica i de l’ocupació, així com un model de ciutat que no deixi ningú enrere i que sigui encara més habitable. Per això és important comptar amb un Acord que coordini la resposta de la ciutat de Castelldefels en l’etapa postcrisi de manera transparent i amb les aportacions de la societat civil”.

Back To Top