skip to Main Content
UNA RESPOSTA D'UNITAT DAVANT LA CRISI DE LA COVID-19 acordciutat@castelldefels.org

Sessions de debat online: Agenda 2030, la mirada dels ODS

  • Acord

L’Ajuntament de Castelldefels organitza els propers dies 9 i 30 de novembre dues sessions de debat temàtiques relacionades amb l’Acord de Ciutat sota el títol genèric “Acord de Ciutat i Agenda 2030: la mirada dels ODS”.

L’Acord de Ciutat està totalment alineat amb l’Agenda 2030 de desenvolupament sostenible, i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), assumint un compromís polític i ètic per als propers anys.

Acord de ciutat amb mirada econòmica i digital

El 9 de novembre a les 19:00 hores tindrà lloc la primera sessió de debat online amb el títol “Amb mirada econòmica i digital“. Hi intervindran Cristina Monge (politòloga, assessora d’ECODES, professora de Sociologia a la Universitat de Saragossa i experta en governança per a la transició ecològica) i Pau Solanilla (consultor en reputació corporativa i institucional i fundador de Sostenibles.Org).

La sessió de debat es farà via telemàtica (a través de Zoom) i cal fer inscripció prèvia per poder participar. Inscriviu-vos aquí.

Acord de ciutat amb mirada feminista i sostenible

El 30 de novembre a les 19:00 hores tindrà lloc la segona sessió de debat online amb el títol “Amb mirada feminista i sostenible“. Hi participaran Neus Pociello (directora de la Fundació Aroa, experta a l’Observatori Europeu de Violències Masclistes de l’European Women’s Lobby i vicepresidenta del Consell Nacional de Dones d’Espanya) i Oriol Lázaro (expert en economia circular i secretari general del Consell Català del Moviment Europeu).

La sessió de debat es farà via telemàtica (a través de Zoom) i cal fer inscripció prèvia per poder participar. Inscriviu-vos aquí.

Busquem una mirada al futur

Perquè ara més que mai, cal un missatge d’esperança per a les properes generacions, amb la voluntat de que des dels governs locals es volen i es poden fer les coses millor, on la governança local ha de ser més participativa i inclusiva, però també essent conscients del repte que s’ha d’actualitzar la credibilitat i confiança de la ciutadania en un projecte comú com és l’Acord de Ciutat.

L’objectiu principal és transformar i construir un Castelldefels més just, equitatiu i sostenible. Aquest és el compromís de la ciutat de Castelldefels.

L’Ajuntament de Castelldefels és conscient que només l’acció local transforma realment les ciutats, els territoris i, per tant, la societat, per aconseguir una millor qualitat de vida en benefici de tota la ciutadania i el respecte al nostre entorn.

l’Acord de Ciutat es va fer realitat gràcies a l’esforç de tots els agents socials i econòmics, públics i privats, institucions, moviments veïnals, entitats, associacions, veïns i veïnes a títol individual, etc, que van voler posar el seu granet de sorra per aconseguir un Acord amb 180 mesures que abarquen 5 àmbits d’actuació que marcaran les polítiques locals a curt i mig termini.

Back To Top