skip to Main Content
UNA RESPOSTA D'UNITAT DAVANT LA CRISI DE LA COVID-19 acordciutat@castelldefels.org

Serveis per la reactivació econòmica en línia amb l’Acord

  • Acord

Si a l’octubre s’activava un servei de digitalització per al comerç local com a resposta a les necessitats plantejades en el Pla de Mesures i Eixos estratègics de l’Acord de Ciutat, ara, també des del Centre de Suport a l’economia de Castelldefels, La Guaita, i també en línia amb les mesures de l’Acord, s’ha activat el Servei d’Assessorament per pimes i comerços de Castelldefels.

L’origen d’aquest servei es troba a l’eix estratègic 2 de la Reactivació econòmica: Impulsar accions per a la reativació econòmica del teixit productiu local on s’establien els següents objectius:

  • Reactivar l’activitat econòmica preservant salut i seguretat de les persones.
  • Minimitzar l’impacte de la crisi quant a destrucció d’empreses i llocs de treball.
  • Impulsar polítiques de creació d’una ocupació digna i de qualitat.

I, concretament, el punt 11 recull incloure a la carta de serveis de La Guaita un conjunt de serveis gratuïts de consultoria i d’acompanyament específics per a les necessitats empresarials post Covid19 de Castelldefels com ara:

En què consisteix el nou Servei d’Assessorament?

El Servei d’Assessorament per a la reactivació econòmica està adreçat a petites empreses, persones treballadores autònomes i, prioritàriament, comerços que necessitin d’una vissió experta i externa per a encarar el futur.

Un assessorament totalment personalitzat. Perquè a partir d’una primera reunió d’identificació de necessitats, es duran a terme tantes reunions, presencials o virtuals, com siguin necessàries per pactar un pla d’acció focalitzat especialment amb vendes, model organitzatiu i de negoci, i finançaments.

Podran accedir al programa d’assessorament individualitzat del Servei de digitalització de La Guaita totes les persones treballadores autònomes, comerços, pimes de Castelldefels. El servei és gratuït, serà ofert per professionals experts i coordinat per l’equip tècnic de La Guaita amb un únic objectiu: identificar vies de reactivació.

Back To Top