skip to Main Content
UNA RESPOSTA D'UNITAT DAVANT LA CRISI DE LA COVID-19 acordciutat@castelldefels.org

“La necessitat d’un consens per prioritzar una agenda compartida sobre el Castelldefels post Coronavirus

Davant la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament de Castelldefels, el 12 i 13 de març va aprovar mesures de prevenció en l’àmbit laboral de l’Ajuntament i entre la ciutadania del municipi, per minimitzar els riscos de propagació i contagi del Coronavirus.

Durant l’estat d’alarma s’han decretat i impulsat mesures per donar compliment a la normativa excepcional i lluitar contra l’extensió de la pandèmia al nostre municipi, amb la cooperació de la ciutadania i diferents col·lectius de la ciutat.

El dia 6 de maig, el Ple l’Ajuntament de Castelldefels va acordar un manifest institucional davant la crisi provocada per la Covid-19.

L’acord, adoptat per unanimitat de tots els grups polítics municipals, proposa la creació d’una mesa de ciutat en què participin entitats, gremis i agents socials.

El manifest aprovat descriu la situació actual com a “excepcional, fruit de la crisi humanitària derivada de la Covid-19, i els greus efectes socials i econòmics que se’n deriven, i que està obligant les ciutats a replantejar-se les prioritats polítiques”.

El document instava a l’Ajuntament ha posar en marxa els mecanismes que permetin desenvolupar els objectius de l’acord, el més important dels quals és la mesa de ciutat, que treballarà en cinc eixos: reactivació econòmica, recuperació social, transformació digital, ciutat educadora i nou model urbà sostenible.

Back To Top