skip to Main Content
UNA RESPOSTA D'UNITAT DAVANT LA CRISI DE LA COVID-19 acordciutat@castelldefels.org

Nou servei de digitalització per a comerços de Castelldefels

  • Acord

En el marc de la resposta unitària davant la crisi provocada per la COVID-19 que representa l’Acord de Ciutat per Castelldefels, i concretament a la taula de reactivació econòmica, es va detectar la necessitat d’impulsar un servei d’acompanyament a la digitalització adreçat a comerços, persones treballadores autònomes i micropimes de la ciutat amb l’objectiu de facilitar l’adaptació a les noves necessitats dels seus clients i dels nous hàbits de compra digitals.

Ara aquest servei és ja una realitat. Des del Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels, La Guaita, s’ha activat un servei de digitalització per al comerç local adreçat a petites empreses, persones treballadores autònomes i, prioritàriament, comerços locals que estiguin disposats a donar un pas endavant en la digitalització dels seus processos com a element estratègic per tornar a impulsar l’actividad comercial en l’actual context.

El servei és una resposta a les necessitats plantejades en el Pla de Mesures i Eixos estratègics de l’Acord de Ciutat i inclou l’acompanyament per part dels tècnics de La Guaita i especialistes externs en la implementació de millores en àrees com la presència de l’empresa a Internet, estratègies de comunicació i marquèting online, utilització de canals de venda online i digitalització de processos de gestió interns (CRM i ERP).

Podran accedir al programa d’assessorament individualitzat del Servei de digitalització de La Guaita totes les persones treballadores autònomes, comerços, pimes de menys de 10 treballadors i menys d’1 milió d’euros de facturació de Castelldefels.

El servei és completament gratuït, ofert per professionals qualificats i coordinat pels tècnics de La Guaita que, mitjançant reunions presencials o virtuals. El procés d’acompanyament personalitzat s’estructurarà en tres fases, amb tantes sessions de treball com siguin necessàries, per pactar un pla d’acció.

Més informació aquí

Back To Top