skip to Main Content
UNA RESPOSTA D'UNITAT DAVANT LA CRISI DE LA COVID-19 acordciutat@castelldefels.org

L’Acord rep 95 propostes de reactivació social.

  • Acord

Dilluns 29 de juny es va reunir el grup de treball de reactivació social, aquesta vegada de manera presencial, a les instal·lacions municipals  de la Guaita. La sessió presidida per Esther Niubó, segona tinenta d’alcaldia, va tenir com a objectiu fer el retorn, per part de l’Ajuntament, de les mesures proposades pels seus integrants.

Així, de les 25 entitats que conformen aquest grup, s’han rebut 95 aportacions pe part de dotze entitats. És per això que Niubó va agrair l’esforç realitzat per part dels membres del grup i va explicar que les accions proposades s’han agrupat per eixos fonamentals a fi que no resulti un document massa ampli. Així mateix, va traslladar que s’intentarà donar “la màxima cabuda a totes les propostes presentades, tot i les limitacions a nivell pressupostari, competencial i/o de recursos humans que puguin existir.”

Les entitats i col·lectius que han presentat propostes en l’àmbit social han estat Creu Roja, la Xarxa d´Intercanvi de Coneixements de Castelldefels, l’Associació Etyops, l’Associació Gent Gran de Castelldefels, CCOO i UGT, el Consell de Dones, l’Associació Veïnal la Nova Muntanyeta és Viva, Marea Pensionista de Castelldefels, CSMA, CASAP, Fundació Caviga, Fundació José Miguel Catalán i la Asociación Con Pasión. També ha presentat propostes Ana Quesada, regidora no adscrita de l´Ajuntament de Castelldefels.

D’aquesta manera, les propostes van ser agrupades en diferents àmbits: habitatge, polítiques de gènere, sanitari i sòcio-sanitari, protecció social, promoció d’activitats i foment de la participació. Les mesures proposades en els àmbits de solidaritat i cooperació i reactivació econòmica es coordinaran, respectivament, amb els grups de treball de ciutat educadora i recuperació econòmica

Back To Top