skip to Main Content
UNA RESPOSTA D'UNITAT DAVANT LA CRISI DE LA COVID-19 acordciutat@castelldefels.org

La confecció de l’Acord arriba a la seva recta final

  • Acord

Amb la  finalització dels treballs dels grups que tenien com a objectiu proposar i debatre mesures per a reactivar el municipi en el context de la crisi postCovid-19, s’ultima la darrera fase de realització del procés de creació de l’Acord de Ciutat per a Castelldefels. La iniciativa finalitzarà amb la confecció d’un manifest i amb el disseny d´un pla d´accions que ha de guiar l’actuació de ciutat a curt i mig termini, amb propostes fetes per la societat civil i els agents socials i econòmics, així com mesures previstes per l’Ajuntament.

El Manifest permetrà  visualitzar el consens institucional i ciutadà, així com compartir i sumar esforços i idees per a la construcció d’una visió de futur immediat, que esdevingui il·lusionant i mobilitzadora. Per altra banda, el Pla d´accions contindrà  línies clares i definides que permetin donar un impuls a la recuperació de Castelldefels des dels àmbits comercials, econòmics, socials, culturals, esportius, educatius, cívics, urbanístics o ambientals, entre d´altres. També haurà de contemplar les reivindicacions i demandes de la ciutat davant d’altres administracions.

El dilluns 13 de juliol, la Comissió Informativa Especial de l’Ajuntament va celebrar una sessió, per a conèixer la tasca fet pels grups de treball. Aquest òrgan amb representació de tots els grups polítics municipals, és l’espai municipal  des d’on pivoten les propostes de l’Acord de Ciutat.

L’Acord de Ciutat per Castelldefels, ha permès realitzarà un treball conjunt amb els i les principals agents econòmics, socials, cívics, culturals, esportius i educatius, i també amb els grups polítics de l’Ajuntament de Castelldefels, amb  un procés d’anàlisi, de diàleg i de recerca del consens ciutadà i polític en àmbits com l’economia, el món laboral, el benestar social, l’educació i la cultura, la transformació digital, entre molts altres.

Back To Top