skip to Main Content
UNA RESPOSTA D'UNITAT DAVANT LA CRISI DE LA COVID-19 acordciutat@castelldefels.org

Finalitzen els treballs dels grups de l’Acord

  • Acord

La setmana passada es van realitzar les darreres sessions dels grups. Durant els mesos de juny i juliol s’han fet reunit de manera telemàtica i presencial representants d’entitats i de grups polítics i responsables municipals a fi de debatre i proposar mesures, accions i projectes per a sortir de la crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19.

Cada grup de treball ha estat presidit per un membre electe del govern Municipal i ha comptat amb la representació de cadascun dels grups municipals, així com  membres de diferents entitats i organitzacions locals o d´abast comarcal. Aquelles propostes viables han estat traslladades  a aquest document, bé  de manera directa o transaccionades amb altres mesures. També s’han incorporat mesures previstes pel govern municipal en relació als diferents eixos estratègics. Els grups de treball han estat el de mesures de reactivació econòmica, de recuperació social, transformació i impuls digital, ciutat educadora i nou model urbà sostenible.

L’Acord de Ciutat per a Castelldefels té com a missió oferir un conjunt de mesures per a la reactivació social, educativa, cultural i econòmica que establiran prioritats en la nova agenda d’actuacions municipals, des de la unitat social, cívica i política. Alhora, aquest acord de ciutat també entén que després de l’aturada generalitzada que ha provocat aquesta situació complexa, cal obrir la porta a reprendre l’activitat plantejant canvis de model i el reforç de canvis d’hàbits, especialment pel que fa referència al canvi climàtic. L’Acord de Ciutat va començar a caminar el passat 6 de maig, quan el Ple municipal el va aprovar.

Back To Top