skip to Main Content
UNA RESPOSTA D'UNITAT DAVANT LA CRISI DE LA COVID-19 acordciutat@castelldefels.org

Convocada la 3a Sessió Plenària de l’Acord de Ciutat

  • Acord

Dilluns 24 de gener, a partir de les 18:00 hores, tindrà lloc a la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernández Jurado, la tercera assemblea de l’Acord de Ciutat per a Castelldefels que servirá per presentar i valorar el grau de compliment de les accions recollides en el Pla de mesures i eixos estratègics de l’Acord que el Ple municipal va aprovar el 29 de setembre de 2020.

El Pla de mesures és el document de síntesi amb els eixos estratègics, propostes i iniciatives presentades als cinc grups de treball de l’Acord, així com les mesures previstes per l’Ajuntament de Castelldefels a fi d’impulsar una resposta conjunta des de la ciutat davant la crisi de la Covid-19 i que el proper dilluns revisarà, en un acte públic, el seu grau de desenvolupament.

El Pla conté 22 eixos estratègics i 188 propostes estructurades en 5 àmbits d’actuació (reactivació econòmica, recuperació social, impuls digital, ciutat educadora i nou model urbà sostenible). L’assemblea del proper dilluns ha de servir per presentar els graus de compliment dels eixos i les accions de tots els àmbits de treball.

El programa de la 3a Assemblea de l’Acord de Ciutat per a Castelldefels

La presentació del balanç general del primer any de l’Acord anirà a càrrec d’Esther Niubó, Presidenta de la Comissió Informativa de l’Acord de Ciutat i 2a T. A. Regidora de Presidència, Comunicació, Noves Tecnologies i Serveis Socials i Dependència, que donarà pas a una taula rodona amb els responsables dels eixos estratègics que presentaràn les respectives conclussions dels cinc grups de treball.

L’acte s’obrirà amb la conferencia “Temps per gent valenta” de l’experta en desenvolupament personal, motivació i emprenedoria, i conferenciant inclosa en el llibre Top 100 Speakers Spain, Mónica Mendoza“, i abans de la cloenda per part de l’alcaldessa de la ciutat, Maria Miranda, s’obrirà un torn de paraula moderat per la conductora de l’acte, la comunicadora Eva Gabarrós.

Back To Top